Full service dienstverlening

Binnen onze full service abonnementen zijn de volgende werkzaamheden standaard inbegrepen:

Inboeken administratie

De basis van elke administratie is een goede boekhouding. Wij zorgen voor een strakke boekhouding zodat je perfect inzicht krijgt in het reilen en zeilen van jouw onderneming. Aangeleverde documenten zijn doorgaans binnen 24 uur verwerkt.

full service

Fiscale aangiften

BTW stress is voor veel ondernemers een belangrijke reden om de administratie uit handen te geven. Wij zorgen voor tijdige en juiste aangifte van de omzetbelasting. Hierdoor worden ook nog eens boetes voorkomen. De jaarlijkse vennootschaps- of inkomstenbelasting wordt verwerkt door onze fiscalist. Hierdoor ben je verzekerd van een optimaal resultaat.

Jaarrekening

Al onze klanten ontvangen van ons een jaarrekening ter afsluiting van het boekjaar.

Deponeringsstukken

Als de jaarstukken door jou zijn goedgekeurd zorgen wij voor deponering bij de Kamer van Koophandel. Ook hier weer: full service!

full service

Proactief advies

Wij adviseren over zaken die ons opvallen tijdens het inboeken van uw administratie. Omdat wij voor veel ondernemers de administratie voeren zijn wij in staat om snel kostenbesparingen te signaleren. Hierdoor verdienen wij ons vaak terug voor onze klanten. Gratis; full service!

Online beschikbaar

De volledige administratie maken wij online beschikbaar. Dit bekent dat alle aangeleverde documenten gemakkelijk zijn terug te vinden. Niet alleen facturen die geboekt worden maar ook bijvoorbeeld contracten, akten en notulen.

full service

100 % transparant

Door onze unieke manier van digitaliseren is onze werkwijze volledig transparant. Je kunt op elk moment zien welke documenten in behandeling zijn en wat al geboekt is. Als je vragen hebt pak je de telefoon of kom je bij ons langs op kantoor voor een goede kop koffie.

Full service

Wij beantwoorden niet alleen administratieve vragen maar denken graag met je mee, zowel zakelijk als privé. Ook buiten kantoortijden staan wij voor je klaar als onderdeel van onze full service dienstverlening. Dat is zorgeloos ondernemen!