Starters

Voor starters is het vaak lastig om te overzien aan welke verplichtingen zij moeten voldoen. Wij leggen je graag uit welke knopen er moeten worden doorgehakt voordat je ook maar één factuur verstuurt. Het is onze missie om ondernemers zoveel mogelijk te laten ondernemen.

Wat doet een administratiekantoor precies? Waarom is het verstandig om de administratie uit te besteden?

Waarom Consisto? 

Met onze full service dienstverlening zorgen wij niet alleen voor een strakke administratie. Wij geven ook proactief advies over kostenbesparingen en risico’s betreffende aansprakelijkheid. Ook werken wij volledig transparant en zorgen ervoor dat je alle documenten binnen handbereik heeft via jouw smartphone en tablet. Wij zijn buiten kantoortijden bereikbaar voor urgente zaken en denken graag met onze klanten mee over vraagstukken die niet direct met de administratie te maken hebben. Jaarstukken worden door onze fiscalist gecontroleerd voor een optimaal resultaat.

Tijdens een introductiegesprek bekijken wij jouw situatie, welke keuzes er gemaakt moeten worden en wat de mogelijkheden zijn. Wij leggen duidelijk uit welke verplichtingen er komen kijken bij het opzetten van uw bedrijf en waar je op moet letten om verrassingen te voorkomen. Al voor je begint met ondernemen hebben wij een aantal tips om kosten te besparen. Denk aan het voordelig oprichten van uw B.V. of zo fiscaal-vriendelijk mogelijk auto rijden.

Wij proberen de administratiekosten voor onze klanten altijd terug te verdienen!

Wij vinden het leuk om in contact te komen met nieuwe inspirerende ondernemers. Je bent altijd welkom voor een kopje koffie. Uiteraard geheel vrijblijvend.