Administratiekantoor Utrecht

Online administratiekantoor Utrecht bevindt zich in het midden van het land. Wij zijn gespecialiseerd in het voeren van administraties voor MKB ondernemers. Door procesoptimalisatie en maximale automatisering kunnen wij onze klanten al vanaf € 71,- per maand volledig ontzorgen. Voor dit bedrag doen wij de:

  • boekhouding
  • belastingaangiften
  • jaarrekening
  • deponeringsstukken KvK

Administratiekantoor Utrecht

Administratiekantoor Utrecht

Bent u op zoek naar een administratiekantoor? Wij raden ondernemers aan met meerdere partijen het gesprek aan te gaan. Het is immers van groot belang dat u een goede klik heeft met uw adviseur. Het gebeurt gelukkig weinig dat ondernemers niet voor ons kiezen!

Uw vaste contactpersoon zal regelmatig contact met u opnemen. Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn is het belangrijk om continu op de hoogte te zijn van uw plannen. Wij nodigen onze klanten dan ook regelmatig uit voor een lunch of diner.

Wij maken uw administratie op unieke wijze online beschikbaar.

Openingstijden

Wij begrijpen dat ondernemers door de weeks het liefst bezig zijn met hun klanten. Daarom is administratiekantoor Utrecht 7 dagen per week bereikbaar. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij staan u graag te woord, ook in de avonduren!

administratiekantoor utrecht

Korting

Als u ervoor kiest om uw abonnement voor het boekjaar in een keer te betalen ontvangt u 10% korting. Voor elke nieuwe klant die u aanbrengt ontvangt u nog eens structureel 5% korting op uw abonnementskosten. Deze korting is bovendien stapelbaar; uw korting kan dus oplopen tot wel 100% korting!
Voor het aanbrengen van nieuwe klanten kunt u ook kiezen voor een eenmalige aanbrengfee van € 150,- in plaats van 5% korting. Dit geldt voor iedereen, dus ook voor niet-klanten!

Kent u iemand die op zoek is naar administratiekantoor? Mail ons of bel op 030 - 228 1704.

  • Voorbeeld: U sluit een basic abonnement af voor € 79,- per maand. U kiest voor jaarlijkse facturering en brengt 5 nieuwe klanten aan.
    In totaal krijgt u dan 35% korting en betaalt u slechts € 51,35 per maand.